Kennismaken

Wellicht wilt u na het bezoeken van een informatieochtend een individueel gesprek met degene die de aanname van de kleuters regelt. Dit kan op afspraak en evengoed als u niet in de gelegenheid was onze informatieochtenden te bezoeken.

Hiertoe kunt u op onderstaand formulier uw gegevens invoeren en uw vragen stellen, dan nemen wij contact met u op.
Ook wanneer uw kind al een basisschool bezoekt en u overweegt een overstap naar Widar Vrijeschool, is de eerste stap het invullen van dit formulier.

Formulier: Belangstellingsformulier

Tijdens een kennismakingsgesprek over de school komen de volgende onderwerpen in ieder geval ter sprake:

• Het leerplan, de vakken, de dag- week en jaarindeling, jaarfeesten
  • Wat verwachten we van leerkrachten, schoolleider, ouders?
  • Ouderbijdrage
  • Reden aanmelding
  • Bijzonderheden (speciale begeleidingsvragen)
  • Aannameprocedure (aanmelden, plaatsen, inschrijven)
  • Meelopen in de klas

Aannamestop
Er is sprake van wachtlijsten voor kinderen geboren tussen 1-10-11 en 1-10-17 en voor klas 1 t/m 6 (groep 3 t/m 8).
Zie informatie onder het kopje "informatieochtenden"